JOBBA HOS OSS

Möt våra medarbetare

Lär känna några av personerna som utgör ryggraden i vårt team. Möt Eva-Maria, en av våra erfarna dumperförare, Caius, en av våra kompetenta arbetsledare, och Sofia, skicklig förare av våra truckar. På denna sida får du en närmare titt på de ansikten och kompetenser som formar vårt företag.

Utforska deras berättelser och om du känner dig inspirerad att bli en del av vårt team- kolla in våra lediga tjänster och upptäck möjligheter att växa tillsammans med oss!

DUMPERFÖRARE

Eva-Maria

Lär känna Eva-Maria, en av våra kunniga dumperförare. Efter 8 år på jobbet, trivs hon väldigt bra med sin skiftgång och delar med sig av sin erfarenhet av arbetet.


ARBETSLEDARE

Caius

Följ med Caius, en av våra dedikerade arbetsledare, när han delar sin unika resa och syn på vår organisation. Hör om hans passion för arbetet som lett till en permanent flytt till Gällivare, där vår huvudsakliga verksamhet vid Boliden Aitik pågår.


TRUCKFÖRARE

Sofia

Utforska en arbetsdag med Sofia, en av våra skickliga truckförare på Rutqvists Schakt, när hon delar insikter om sina dagliga rutiner och den flexibilitet som präglar hennes arbete.

LEDIGA TJÄNSTER

SPONTANANSÖKAN